Letni horoskop Lev 2022

By | 02/05/2021
letni horoskop lev 2022

Nudim vam vedeževanje vaše prihodnosti. če vas zanima karkoli v povezavi z vašo ljubeznijo, službo, financami, družinskim zadevami, me kontaktirajte. Podala vam bom vse odgovore, ki mi jih bo za vas pokazalo.

Letni horoskop Lev 2022 LJUBEZEN

Osredotočenost nase, svoje potrebe in uživanje v življenju ima lahko pozitivne učinke. To se bo pokazalo z notranjim razvojem in ponovnim odkrivanjem lastnih potreb. Posledično boste lahko izrazili lastne občutke in se osredotočili na doseganje predhodno zastavljenih ciljev. Za lave, lačne romantičnih čustev, bo leto 2022 polno priložnosti za hitrejše bitje srca. Zanimivo pa je, da bodo možnosti za romantiko ali spoznavanje ljubezni tesno povezane z delom ali zdravjem. Z drugimi besedami, Lev-samski bo spoznal sorodno dušo v službi ali med skrbjo za svoje zdravje.

Letni horoskop Lev 2022 POSLOVNOST IN FINANCE

Leta 2022 so Levi lahko prepričani v svojo kariero. Levi bi morali biti potrpežljivi. Če bodo napredovali v svoji karieri, bodo morda morali žrtvovati lastne ambicije, da bi podprli druge. Levi bodo imeli zelo pomembno vlogo pri vseh projektih, ki se bodo izvajali do leta 2022, to pa ne bo najpomembnejši položaj. Zahvaljujoč naklonjenosti zvezd lahko Levi računajo na to, da bodo tudi najtežje delovne naloge zanje le zanimiv in prijeten izziv.

Letni horoskop Lev 2022 POČUTJE

Levi lahko računajo na naklonjenost zvezd do njihovega zdravja od začetka januarja do konca novembra. To se ne bo odražalo samo v vaši fizični obliki, ampak tudi na vaši samozavesti. Zahvaljujoč temu bodo Levi polni moči, lahko pa tudi s svojim optimizmom in življenjsko energijo ustvarijo auro, ki bo pozitivno vplivala na okolje. Vendar bo to predvsem čas, ki ga bodo ljudje, rojeni pod znamenjem Leva, izkoristili za lasten razvoj..

Priporočilo ZA LETO 2022

Ljudje, rojeni v znamenju Leva, bodo leto 2022 lahko ocenili šele na koncu. Zvezde v naslednjih dvanajstih mesecih ne napovedujejo ničesar edinstvenega ali spektakularnega. Kljub temu lahko prihajajoče leto včasih prinese dvoumnost, na nekaterih ravneh pa občutek nestabilnosti. Po horoskopu pa bodo Levi na koncu lahko uživali v pozitivnem preobratu stvari. Glavno pravilo, ki ga je treba upoštevati v dvanajstih mesecih leta 2022, je, da se držijo predhodno sprejetega načrta. Da pa bi to lahko nadaljevali, bi morali Levi hkrati prebuditi svojo mačjo naravo in najti svojo pot za dosego svojih ciljev. V prvi polovici leta bodo Levi začutili izrazit val vitalnosti. Zaradi povečane sončne aktivnosti se bodo tako fizično kot duševno ljudje, rojeni v znamenju Leva, počutili odlično. To bo čas, ko boste morali uporabiti pomoč vaše zvezde, da boste jasno opredelili svoje načrte in izboljšali svoj začetni položaj pred drugo polovico leta. Konec poletja Sonce ne bo več favoriziralo levov. Ne pomeni pa, da se bo vse nenadoma sesulo. 

VAŠE srečne ŠTEVILKE za leto 2022

13 in 24

VAŠ SIMBOL ZAŠČITE LETA 2022

Mačka

KAMEN SREČE 2022

Oniks

Nazaj na horoskop Lev Nazaj na horoskop za vsa zodiakalna znamenja

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.