Letni horoskop Oven 2022

By | 02/05/2021
horoskop oven 2022

Za vsa vaša vprašanja okoli vaše prihodnosti na področju ljubezni, službe, denarja in osebnega počutja sem tukaj najboljša jasnovidka za vas. Najboljši odgovori na dlani vas čakajo prav tukaj.

Letni horoskop Oven 2022 LJUBEZEN

Energija zvezd, ki daje prednost celotnemu razvoju ovna in jih postavlja visoko na lestvico poklicnih ambicij, bo izjemno močno vplivala na okolje. Ljudje Ovni bodo dobili moč, da spravijo ljudi, s katerimi začnejo pogovor in so v sporu. Nenaden pospešek, ki se bo zgodil v življenju ovna leta 2022, bo s seboj prinesel tudi določene nevarnosti. Gre predvsem zaradi ambicij in lakote po novih izkušnjah Oven morda ne bo opazil svojih bližnjih. Takšna situacija lahko povzroči številne neprijetnosti in napetosti, kar pa lahko obremeni že tako zasedeno psiho Ovna. Marca 2022 lahko računate, da se bo vse drastično in hitro spremenilo. Vendar si je treba zapomniti, da morajo biti vse spremembe evolucija in ne revolucija. Z drugimi besedami, Oven ne bi smel zavreči svoje preteklosti, temveč iz nje izvleči najboljše in s ponosom pritiskati naprej. Zato bodite še posebej previdni, zlasti v obdobju od začetka aprila do konca maja. Potem lahko pride do čiščenja starih težav.

Letni horoskop Oven 2022 POSLOVNOST IN FINANCE

Lakota ovna po novih izzivih, potreba po izkušnjah ali pridobivanju znanja se bo skoraj neprekinjeno povečevala v celotnem letu 2022, vse  do 2. decembra. Skozi to obdobje bodo Ovni čutili moč v sebi in nerazložljivo željo, da bi segli dlje od pogleda in dojeli tisto, kar je do zdaj ostalo skrito. Čeprav bo to potovanje nemoteno in, kar je najpomembneje, skoraj vse leto, bodo časi, ko bo želja po odkrivanju začasno oslabela. Od začetka leta 2022 bo Oven svoje poklicno življenje videl v povsem novi, širši perspektivi. Morebitne manjše nevšečnosti, ki so se še nedavno dogajale v delu, bodo počasi izginile s obzorja in puščale prostor za tisto, kar je resnično pomembno. Ovni bi morali ta čas dobro izkoristiti in biti pripravljeni pobirati sadove svojega trdega dela. Ta čas se bo začel ob koncu leta2021. Potem bo ocenjeno vse, kar je bilo narejeno. Vendar je Oven lahko miren in računa, da bo njegovo delo cenjeno. Ovni lahko računajo na to, da bo leto 2022 zanje izjemno ustvarjalno in plodno. Žeja po znanju in novih izkušnjah bo nenasitna. Še posebej med januarjem in septembrom. To bo tudi čas za sklepanje novih prijateljev in druženje. Ovni pa se ne bi smeli spomniti, da bi svojo moč merili z drugimi.

Letni horoskop Oven 2022 POČUTJE

Za ljudi, rojene v znamenju ovna, leto 2022 ne bo preboj v smislu splošnega zdravja. Glede na splošno hitrost sprememb, ki se zgodijo v 12 mesecih, se zdi, da je zdravje določen in pozitiven vidik življenja ovna. Zvezde vam bodo omogočile, da se namesto na zdravljenje okužbe osredotočite na dejavnosti, namenjene samorazvoju. Dobro fizično kondicijo bo spremljal občutek, da celotno okolje podpira Ovna in mu je preprosto naklonjeno. Zahvaljujoč temu se bo povečala njegova samozavest in samopodoba. To bo ovnu le še utrdilo občutek, da mora slediti resnim ciljem. Vendar se morate zavedati, da niste neuničljivi in skrbite za vaše zdravje dovolj, da se ne izpostavljate nepotrebnim boleznim. Po drugi strani pa lahko Oven obdobje druge polovice 20202 izkoristi za načrtovano operacijo ali manjše zdravstvene postopke. Zvezde bodo zdravje Ovna podprle do te mere, da bodo iz kakršne koli take situacije prišli zmagovalci.

Priporočilo ZA LETO 2022

Leto 2022 bo čas, da Oven uživa v harmoniji in notranjem ravnovesju. Takšno stanje bo kljub negativnim dogodkom, ki se lahko pojavijo med letom. Vendar pa bodo lahko Ovni zaradi svoje prirojene moči in vztrajnosti premagovali ovire kljub pomanjkanju podpore močne, pozitivne energije, ki prihaja z mogočnega Marsa. Zato se leto 2022 obeta za Ovna izjemno uspešno obdobje. Predvsem pa je treba zavrniti strah pred pomanjkanjem kozmične pomoči planetnega skrbnika. Kljub celoletnemu pomanjkanju zaščite pred mogočnim bojem planeta vojne bo na splošno prihodnjih dvanajst mesecev prav fantastično.

VAŠE srečne ŠTEVILKE za leto 2022

11 in 26

VAŠ SIMBOL ZAŠČITE LETA 2022

Sova

KAMEN SREČE 2020

Safir

Nazaj na horoskop Oven Nazaj na horoskop za vsa zodiakalna znamenja

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.