Letni horoskop Rak 2022

By | 02/05/2021
horoskop rak 2022

Nudim vam vedeževanje vaše prihodnosti. če vas zanima karkoli v povezavi z vašo ljubeznijo, službo, financami, družinskim zadevami, me kontaktirajte. Podala vam bom vse odgovore, ki mi jih bo za vas pokazalo.

Letni horoskop Rak 2022 LJUBEZEN

Leto 2022 bo raku prineslo številne spremembe v njihovem družbenem-osebnem življenju. Zahvaljujoč močnemu vplivu zvezd se bodo na obzorju pojavila nova poznanstva, romance, pa tudi resne zveze. To bo veljalo tako za rake, ki so že v resnih zvezah, kot tudi za samske. Poleg tega je za tiste, ki so rojeni v znamenju raka, olajšanje prehod med staro in naslednjo zvezo. Še posebej, da boste v tako intenzivnem obdobju spoznali nekoga, ki je veliko boljši od vašega sedanjega partnerja. Raki, ki živijo v dolgotrajnih odnosih, morajo upoštevati, da lahko leto 2022 prinese veliko napetosti, kar bo nekakšen preizkus trajnosti sedanje zveze. Rakovi partnerji bodo morda čutili, da so nenadoma postali breme. Določena hladnost in nenavezanost lahko ustvarita močne napetosti. Za mnoge se lahko izkažejo za pretežke. Na koncu pa bodo Raki iz vsake situacije izšli kot zmagovalci. Tudi če napetosti, povezane s prekinitvijo ene in začetkom druge zveze, lahko povzročijo veliko neprijetnih situacij.

Letni horoskop Rak 2022 POSLOVNOST IN FINANCE

Leto 2022 bo ljudem rakom prineslo več zabave pri delu. Kreativnost in sposobnost reševanja problemov bosta postala značilnost rakov. To ne bo pritegnilo le številnih novih prijateljev, temveč bo tudi vir izjemne samozadovoljnosti. Isti pogonski stroj bo podpiral raka skoraj vse leto 2022. Seveda se lahko pojavijo težave. Vendar se bodo pojavljale občasno. Njihova največja intenzivnost se bo pojavila od januarja do septembra. Na področju ambicij Rakov se lahko pojavijo posebne napetosti. Obstaja tveganje, da bodo načrti za raka, povezani z izobraževanjem, močno ovirali poklicne dejavnosti. Vse pa bo v rokah Raka. Lahko se boste pravilno odločili, čeprav končne odločitve ne bodo vedno sprejete takoj. Močan vpliv zvezd bo v rakih prebudil sposobnost dogovarjanja. To se bo očitno spremenilo v delovne odnose. Še posebej pri tistih poklicih, kjer so raki izpostavljeni stikom s strankami, bo to prineslo izjemno pozitivne rezultate. V obdobju od začetka leta do 6. marca lahko Raki računajo na izjemno zanimivo priložnost za izboljšanje poklicnega položaja.

Letni horoskop Rak 2022 POČUTJE

Počutje Raka v letu 2022 ne bo skrbelo. Vendar bo čas, ko boste morali biti pozorni na svoje stanje. Zahvaljujoč vplivu zvezd vam bo izboljšanje lastnega zdravja v tem obdobju obrodilo sadove še vrsto let. Dodatna telesna aktivnost, gibanje ali zdrava prehrana v primeru rakov bodo prinesle izjemno pozitivne rezultate. Vendar je treba biti pozoren, da ne pretiravate. Za tiste, rojene pod tem znakom, ki imajo radi sladkarije, obstaja zelo velika nevarnost, da bi se zredili. To lahko celo velja v tistih primerih, ko do zdaj ni bilo nobene težave z prekomerno težo. Nekaj odvečnih kilogramov pa se lahko izognete tako, da si prihranite sladkarije.

Priporočilo ZA LETO 2022

Rak lahko pričakuje, da bo večino svojih ciljev dosegel leta 2022. Pomembno je, da lahko načrti, ki se v preteklem letu ne niso uresničili, popolnoma izginejo in se nikoli ne uresničijo. Gotovo je, da bodo raki lahko dosegli, kar hočejo, če bodo sposobni spretno uravnotežiti lastna čustva in sčasoma začeli verjeti vase. Iz zvezd je razvidno, da je pred rakom izjemno plodno leto. Na vseh področjih njihovega življenja lahko pričakujete številne zanimive in pozitivne spremembe. Tudi če se izjemno dobri dogodki ne bodo dogajali dan za dnem, bo njihovo število znatno preseglo negativne izkušnje. Novo leto bo izredno zanimiv trk energij Saturna, Jupitra in Lune. Za njihovo medsebojno delovanje bodo značilni različni učinki energije zvezd na rake. Čeprav je to lahko zavajajoče, je gotovo, da je pred Rakom izredno razburljiv čas. Zaradi dinamike vpliva nebesnih teles se bodo menjavala dobra in manj pozitivna obdobja. Vse skupaj bo ustvarilo močno mešanico sil in energij, ki so ob pametni uporabi lahko velika uspešna sila.

VAŠE srečne ŠTEVILKE za leto 2022

7 in 12

VAŠ SIMBOL ZAŠČITE LETA 2022

Slon

KAMEN SREČE 2022

Roževec

Nazaj na horoskop Dvojček Nazaj na horoskop za vsa zodiakalna znamenja

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.