Letni horoskop Ribi 2022

By | 02/05/2021
letni horoskop ribi 2022

Nudim vam vedeževanje vaše prihodnosti. če vas zanima karkoli v povezavi z vašo ljubeznijo, službo, financami, družinskim zadevami, me kontaktirajte. Podala vam bom vse odgovore, ki mi jih bo za vas pokazalo.

Letni horoskop Ribi 2022 LJUBEZEN

Prijateljstvo in medosebni odnosi rib v letu 2022 se bodo zelo močno spremenili. Ljudje, rojeni pod tem znakom, morda čutijo močno potrebo po novih prijateljih. Vendar hkrati ne bodo, več tako lahkoverni in zaupljivi, kot do nedavnega. V mnogih primerih se bo zdelo, da Ribe uporabljajo ljudi, ki jih srečajo, za svoje namene in nato brez obžalovanja gredo naprej. Medtem se bodo take situacije dogajale le tam, kjer ni možnosti za pravo prijateljstvo. Ribe  bodo svoje nove prijatelje spoznale po skoraj vseh komunikacijskih kanalih. Od mreže prijateljev v službi, prek sosedov do interneta. Samske  ribe zagotovo pri spoznavanju preko vseh teh kanalih spoznajo tisto pravo osebo.

Letni horoskop Ribi 2022 POSLOVNOST IN FINANCE

Leto 2022 bo za Ribe leto, ko bodo po eni strani pobrali sadove svojega dela, prejeli nagrade in končno prišli tja, kamor želijo. Po drugi strani pa bo čas, ko bo mogoče začeti delati nadaljnje načrte. To bo hkrati žetev in setev. Ribe bodo končno našle svoje mesto v službi. Po mnogih letih žrtvovanja bodo končno cenjene. To bo čas, ko se bodo Ribe počutile pomembne in jim bo z njimi vse v redu. Poleg tega bo leto 2022 za mnoge ljudi, rojene pod tem znakom, prineslo pravi ponos na svoje dolžnosti. To bo povečalo karizmo Rib in njihovo sposobnost širjenja kroga prijateljev. To bo vplivalo na njihov občutek samozavesti in vero v lastne sposobnosti. Ribe bodo začele ponovno načrtovati svojo prihodnost. Leto pred Ribami, v katerem ni mogoča le napredovanje, ampak tudi sprememba v poklicnega okolja. Zavedanje lastnega potenciala in sposobnosti bo ljudi, rojene pod tem znakom, pripeljalo do dejanj drzne narave. Pomembno je, da bo to najboljša pot do uspeha.

Letni horoskop Ribi 2022 POČUTJE

Leto 2022 ne bo predstavljalo velikih izzivov za zdravje rib. Dokler se ljudje, rojeni pod tem znakom, ne bodo trudili živeti na robu in tvegali svojega zdravja, bodo lahko uživali v kondiciji in odsotnosti bolezni. Vendar ne smemo pozabiti, da zdravje ni dano enkrat za vselej. Zato morajo biti Ribe previdne pri prehrani. Nekaj sprememb jedilnika in uvedba bolj zdravih izdelkov vanj bo imelo velik pozitiven učinek. Fizično zdravje rib bo zelo odvisno od njihovega duševnega stanja. Zahvaljujoč ugodni moči zvezd lahko ljudje, rojeni pod tem znakom, računajo, da se bodo dobro počutili. Zahvaljujoč dobrim odnosom s prijatelji in družino bo mogoče najti notranjo moč, ki bo Ribe poganjala vsak dan v letu. Zato bi morale biti Ribe zelo pozorne na svoje počutje. Do stresa, nepotrebnih živčnih skrbi ne sme priti. To ne izboljša ničesar, lahko le škoduje zdravju rib. Ohranjanje hladne glave in vročega srca ne bo koristilo samo vašemu zdravju, temveč bo tudi večje prepoznavnost na drugih področjih.

Priporočilo ZA LETO 2022

Zadnji zodiakalni znak- ribe, lahko pričakuje izjemno uspešno leto. Zvezde napovedujejo dvanajst mesecev uspeha. Vse to zahvaljujoč  planetu zavetniku Rib – Jupitru. To znamenje bo častil celo od prvih januarskih dni. Vendar to ne pomeni, da lahko Ribe računajo na čiste preobrate usode, na primer na dobitek na loteriji. Ne bo vse prišlo samo od sebe, toda to, kar pride, bo napor nagradilo dvakrat. Novo leto bo Ribe pozdravilo v obdobju, ki traja od prvih januarskih dni do sredine aprila. To bo čas, ko se bo odprlo toliko priložnosti. Tisti, rojeni v znamenju Rib, bodo lahko s svojim edinstvenim čutom za izračunali in  izbrali priložnosti, ki bodo prinesli najboljše rezultate.

VAŠE srečne ŠTEVILKE za leto 2022

15 in 27

VAŠ SIMBOL ZAŠČITE LETA 2022

Pes

KAMEN SREČE 2022

Žad

Nazaj na horoskop Riba Nazaj na horoskop za vsa zodiakalna znamenja

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.