Letni horoskop Škorpijon 2022

By | 02/05/2021
horoskop škorpijon 2022

Za vsa vaša vprašanja v zvezi s službo, denarjem, ljubeznijio in še marsičem drugim me kontaktirajte. Dobra jasnovidka čakam na vas. Vem, da me potrebujete in zato sem tukaj za vas.

Letni horoskop Škorpijon 2022 LJUBEZEN

Prihajajoče leto vam bo morda prineslo nespremenljivost v vaših občutkih. Imate svobodno, neodvisno dušo in se praviloma izogibate zavezi, podzavestno pa ste utrujeni od nenehnih sprememb. Želite preizkusiti trdne odnose, ker imate občutek, da lahko v vaše življenje vnesejo povsem novo, konstruktivno kakovost. Nekaj v vas hrepeni po stabilnosti, po najbolj običajnem občutku varnosti in harmonije. Iščete ljubečega partnerja, ki vas lahko razume. Vendar ne pozabite, da pričakovanja in potrebe nikoli ne prihajajo samo z ene strani – če želite nekaj dobiti, morate nekaj ponuditi tudi od sebe. Vaše iskanje intimnosti je lahko uspešno, vendar pred tem analizirajte svoje pomisleke. Za žrtvovanje morate biti pripravljeni in se zavedati. Dobra novica je, da ste zdaj zelo privlačna in zabavna oseba! Drugi začutijo vašo moč in izjemen značaj. Če živite v razmerju, boste morda opazili določeno svežino, povečanje medsebojne privlačnosti. Samski pa je možnost spoznanje nekoga, ki vam bo zamajal tla pod nogami.

Letni horoskop Škorpijon 2022 POSLOVNOST IN FINANCE

To leto pomeni izboljšanje vašega finančnega stanja, a tudi veliko dela – želite doseči tisto, kar ste si sami zastavili. Vaša intuicija pomeni, da lahko bistveno povečate svoj dohodek, ne da bi se izgubili zaradi prevar. Poleg tega vas privlačijo pošteni ljudje, pogosto na visokih položajih ali dobro stoječi. Planeti, vam bodo v letu 2022 pomagali in vam dajali energijo, ter v vas vlagati pravi denar. Ne vznemirjajte se zaradi časti; sprejemanje podpore ne pomeni kršenja pravil. Letos ne boste jemali posojil. Poskusite najti ravnotežje – zvezdni vzorec kaže, da je najboljši čas za posojila konec poletja ali, bolj splošno, druga polovica leta. Nato boste pod  denarno zaščito. Čeprav boste še vedno previdni, lahko računate na zmanjšanje tveganja.

Letni horoskop Škorpijon 2022 POČUTJE

Čeprav zvezde Škorpijona ne kažejo na zdravstvene težave, lahko njegovo vedenje povzroči veliko nepotrebnih pretresov. Zato bi morali biti ljudje, rojeni pod tem znakom, pozorni na lasten pristop k zdravstvenim težavam. Mogoče se je izogniti nepotrebnim težavam, vendar morate spretno obvladovati svojo naravo. Ženske, posvetite več pozornosti svojemu zgornjemu delu telesa.

Priporočilo ZA LETO 2022

Škorpijoni se morajo pripraviti na leto 2022, ki bo zanje izjemno uspešno. Ne glede na to, ali gre za večje življenjske preobrazbe ali majhne dnevne zmage, lahko pričakujete, da se bodo pozitivni dogodki zgodili na vsakem koraku. Zaradi izjemno močnega vpliva astralnih sil in posebne moči Škorpijonov bodo ljudje, rojeni pod tem znamenjem, izjemno previdni. Vse priložnosti, ki se pojavijo, lahko postanejo vir izjemnega uspeha ali korak na poti do neuspeha. Vse to bo rezultat edinstvene mešanice energij, ki tečejo z Marsa, Venere in Plutona.

VAŠE srečne ŠTEVILKE za leto 2022

14 in 25

VAŠ SIMBOL ZAŠČITE LETA 2022

Ključ

KAMEN SREČE 2022

Malahit

Nazaj na horoskop Škorpijon Nazaj na horoskop za vsa zodiakalna znamenja

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.