Letni horoskop Strelec 2022

By | 02/05/2021
horoskop strelec 2022 za vas

Za vsa vaša vprašanja okoli vaše prihodnosti na področju ljubezni, službe, denarja in osebnega počutja sem tukaj najboljša jasnovidka za vas. Najboljši odgovori na dlani vas čakajo prav tukaj.

Letni horoskop Strelec 2022 LJUBEZEN

Od januarja do novembra lahko ljudje, rojeni v znamenju Strelca, preživijo obdobje duhovnega oživljanja. Začutili bodo, da je vse okoli njih v popolni harmoniji z lastno samozavestjo in usmeritvijo. To vam bo pomagalo spremeniti dnevne navade in ubrati bolj duhovno pot. Zato lahko ljudje, rojeni v znamenju Strelca, začnejo svet okoli sebe dojemati nekoliko drugače. Vse bo postalo jasno in malenkosti se bodo izgubile na široki sliki. Druga polovica leta lahko ljudem, rojenim v znamenju Strelca, prinese željo po srečanju z ljudmi z izraznimi ali celo ekscentričnimi lastnostmi. To se ne bo izražalo le v komunikaciji z okoljem, temveč tudi v vedenju samih Strelcev. Če ljudje, rojeni pod tem znakom, delajo z besedo – pišejo, nastopajo v javnosti – jim njihova domišljija zdaj omogoča, da ustvarjajo veliko bolj ustvarjalne zgodbe.

Letni horoskop Strelec 2022 POSLOVNOST IN FINANCE

Leto 2022 bo za Strelca obdobje, ko bo pridobivanje materialnih dobrin zanje zelo pomembno vprašanje. Vse jim bo govorilo, da si zaslužijo več. Vendar to ne spremeni dejstva, da bodo zvezde naklonjene Strelcu pri njihovih prizadevanjih za izboljšanje materialnega stanja. Naslednjih dvanajst mesecev bo obdobje, v katerem bodo ljudje, rojeni v znamenju Strelca, imeli pomembne in daljnosežne posledice za svoje finančno stanje. To bo tudi čas, ko bodo ljudje, rojeni pod tem znakom, svoja sredstva vlagali v dolgoročne vloge. Dobro je pogledati ponudbe, kot so zlato ali nepremičnine. Poleg tega se Strelec leta 2022 ne bi smel bati posojil. Pametno vložen denar vam ne bo omogočil samo hitrega odplačila dolga, temveč vam bo dolga leta prinašal dobiček.

Letni horoskop Strelec 2022 POČUTJE

Prevladalo bo prepričanje, da ni težav, obstajajo samo izzivi. Tudi Strelec bo tako ravnal s svojim zdravjem. Na koncu pa bo vse pod nadzorom in celo resne motnje je mogoče pozdraviti. Ljudje, rojeni v znamenju Strelca leta 2022, bodo na svet gledali povsem drugače kot prej. Malenkosti bodo izginile v nebo, bolj oddaljeno sliko realnosti. Vplivalo bo tudi na zdravje Strelca. Prehlad ali manjše želodčne nevšečnosti bodo le začasne nevšečnosti, ki Strelca nikakor ne bodo ustavile pri uresničevanju predhodno načrtovanih načrtov. Glavna grožnja Strelcu v letu 2022 bo možnost večjega povečanja telesne teže. Zato naj bo Strelec bolj pozoren na svoje kulinarične navade in mirno pregleduje jedilnik. Prav tako naj se ne boji povečati telesne aktivnosti.

Priporočilo ZA LETO 2022

Strelec lahko leta 2022 računa na izjemno močno podporo samo ene planetne sile, vendar bo to moč mogočnega Jupitra. Zahvaljujoč temu, bodo ogromne količine energije, ki jo upravlja ta planet, vir pozitivne moči za Strelca. Druga planetna telesa bodo ostala nevtralna ali žal negativna. Kljub ogromnim tokovom energije, ki prihajajo iz Jupitra, je leto 2022 lahko za Strelca nekoliko dvoumno. Po eni strani je gotovo, da bo na svoji poti spoznal veliko priložnosti in ljudi, ki ga lahko vodijo do vrha. Hkrati so preobrati usode lahko tako zlonamerni, da ovirajo vse načrte. Vendar bo uspeh Strelca v novo začetem letu odvisen predvsem od njegove sposobnosti predvidevanja določenih dogodkov in njihovega spretnega igranja.

VAŠE srečne ŠTEVILKE za leto 2022

17 in 28

VAŠ SIMBOL ZAŠČITE LETA 2022

Hrošč Skarabej

KAMEN SREČE 2022

Modri topaz

Nazaj na horoskop Strelec Nazaj na horoskop za vsa zodiakalna znamenja

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.