Letni horoskop Tehtnica 2022

By | 02/05/2021
horoskop tehtnica 2020

Za vsa vaša vprašanja okoli vaše prihodnosti, vas vabim, da me obiščete na strani za vedeževanje in me pokličete. Z vso resnostjo se bom spustila v vašo prihodnost in vam povedala odgovore, ki jih iščete. Verjamem, da lahko dobite najboljše odgovore.

Letni horoskop Tehtnica 2022 LJUBEZEN

Prihajajoče leto vam bo prineslo resne romantične spremembe. Če ste sami, lahko končno najdete svojo pomembno drugo polovico. Po drugi strani pa bodo zasedene tehtnice preverile, ali imajo njihovi odnosi prihodnost. Ničesar ne jemljite kot nekaj samoumevnega, za vas so značilni radovednost, odprtost in svežina, s katerimi tudi po dolgem času pristopite k skupnemu življenju. Imate možnost, da vsakdanje življenje postane čarobno. Januar in februar sta meseca, ko lahko zlahka uskladite razmišljanja o odnosih in vseh drugih vidikih bivanja. Po tem se boste morali zelo potruditi, da ohranite to ravnovesje. Dajte si čas, da se odločite, vendar ne razmišljajte o tem ves čas!

Letni horoskop Tehtnica 2022 POSLOVNOST IN FINANCE

Veliko priložnosti in, če se boste potrudili, boste uspešni in zadovoljni. Nekatere tehtnice lahko računajo tudi na slavo. V naslednjih nekaj mesecih boste pridobili bistveno več, kot v celotnem prejšnjem letu. Doslej so vas nekateri imeli za muhastega in lenega posameznika, zdaj jim boste to dokazali, da nimajo osnove. Začnete delovati premišljeno in produktivno. Druge lahko navdušite, če ste zaposleni, osredotočeni tako na cilj kot na učinkovitost samih metod. Poleg tega vi ostanete mirni tam, kjer stres poje druge. Imeli boste veliko potrpljenja  in dober splošen občutek. Če se dobro odzovete na ta vpliv, lahko še izboljšate svoje sposobnosti. Prenehali boste zapravljati čas in denar za vprašanja, ki se jih ne splača.

Letni horoskop Tehtnica 2022 POČUTJE

Zvezde bodo ugodne za zdravje Tehtnice. Nič ne kaže na večje težave na tem področju. Tehtnica je lahko mirna in se leta 2022 lahko spopade z izzivi, s katerimi se doslej še ni imela poguma. Seveda je treba ravnati zmerno in previdno. Tudi najmočnejša naklonjenost zvezd nikogar ne naredi nesmrtnega. Vendar je treba opozoriti, da zdravje tehtnice leta 2022 ne bo njen problem. Zelo pomemben vidik zdravja Tehtnice v letu 2022 bo njihovo duševno stanje. Naraščajoča potreba, da svojo čustvenost in notranji svet delite z okoljem, je lahko vir številnih napetosti in stresov. Zato je treba skrbeti za ravnotežje.

Priporočilo ZA LETO 2022

Ljudje, rojeni v znamenju Tehtnice, bodo v prihodnjem letu 2022 doživeli izjemen čas, ki bo poln nepozabnih trenutkov. Poleg tega lahko pričakujejo prihod edinstvenih in pomembnih dogodkov. Zahvaljujoč močnemu vplivu Sonca, ki bo velika podpora Tehtnici, bodo lahko izkoristili priložnosti za uresničitev lastnih načrtov. Vendar bo energija, ki teče iz Sonca, vsaj v prvi polovici leta nekoliko dvoumna. Edinstvena aktivnost Venere bo ustvarila učinkovit blokirani vpliv Sonca, zaradi česar se lahko tehtnica preveč čustveno napolni. To stanje bo še poslabšalo močan vpliv sončne energijske sile. Zato lahko pride do obdobij, ko energija ne bo imela povsem pozitivnih učinkov.

VAŠE srečne ŠTEVILKE za leto 2022

6 in 17

VAŠ SIMBOL ZAŠČITE LETA 2022

Zvezda

KAMEN SREČE 2022

Lapis lazuli

Nazaj na horoskop Tehtnica Nazaj na horoskop za vsa zodiakalna znamenja

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.