Letni horoskop Vodnar 2022

By | 02/05/2021
letni horoskop vodnar 2022

Nudim vam vedeževanje vaše prihodnosti. če vas zanima karkoli v povezavi z vašo ljubeznijo, službo, financami, družinskim zadevami, me kontaktirajte. Podala vam bom vse odgovore, ki mi jih bo za vas pokazalo.

Letni horoskop Vodnar 2022 LJUBEZEN

Leto 2022 bo zelo intenzivno za družbene odnose Vodnarja. Ljudje, rojeni pod tem znakom, bodo nestrpno iskali nove prijatelje. Čeprav bo v letu 2022 v Vodnarjih prevladovala želja po spoznavanju novih ljudi, se bodo v krogu znancev ljudi, rojenih pod tem znamenjem, pojavili tudi prijatelji iz starih časov. Preteklost se bo vrnila, da bi okrepila stare vezi in končala tiste, ki že dolgo niso več dragoceni. Družinsko življenje Vodnarja v letu 2022 bo polno presenečenj. Lahko prinese veliko presenetljivih dogodkov in ustvari situacije, v katerih bo treba rešiti veliko težav. Vendar to ne bo negativna situacija. Za vodnarje bo družinsko življenje v letu 2022 vznemirljivo in polno ustvarjalnosti.

Letni horoskop Vodnar 2022 POSLOVNOST IN FINANCE

Vodnarji morajo biti še posebej pozorni na svoj odnos do drugih kolegov-sodelavcev, kdo so in kaj želijo. Pripravljenost pomagati, podpirati in delovati v korist kolegov lahko povzroči potrebo po določitvi meja takega sodelovanja. Vodnarji se ne morejo popolnoma žrtvovati v dobro drugih. To je lahko zelo negativno. Vodnarji morajo iskati ravnotežje v vseh svojih dejanjih. Še posebej na področju poklicnih dolžnosti, ki v letu 2022 maj  ne bo glavno področje zanimanja ljudi, rojenih pod tem znakom. . Ljudje, rojeni pod tem znakom, se morajo zavedati tudi, da je leto 2022 na profesionalni ravni prehodno obdobje med koncem in začetkom. Nenavaden čas setve. Posledično zahteva veliko truda in potrpljenja.

Letni horoskop Vodnar 2022 POČUTJE

Leto 2022 bo prineslo vodnarjem mir na področju njihovega zdravja. Čeprav lahko obstajajo različne vrste težav, bodo pa naključne in kratkotrajne. Vendar to ne spremeni dejstva, da morajo biti ljudje, rojeni v znamenju Vodnarja, previdni glede svojega zdravja in se v zvezi s tem poskušati izogniti nepotrebnim tveganjem. Čeprav bo leto 2022 nevtralno za zdravje Vodnarja, bo morda treba  iskati nove načine za doseganje še boljše kondicije in zdravja. Ljudje, rojeni pod tem znakom, bodo iskali alternativne načine prehranjevanja, gibanja ali iskanja notranjega miru. Tu gre morda predvsem za psihološka vprašanja. Vodnarji bodo iskali način, kako poravnati račune s svojo preteklostjo. To bo potrebno, da se tako lahko premaknete naprej.  

Priporočilo ZA LETO 2022

Leta 2022 bodo Vodnarji doživeli izjemno močne vplive številnih nebesnih teles. Vendar bodo dvoumni in se pogosto, tako kot se v primeru Sonca in Merkurja, medsebojno izključujeta. Zato lahko obstajajo občutki zadrege ali občutek, da se je ves svet zarotil proti Vodnarju. Med januarjem in aprilom bo na Vodnarje močno vplival Merkur. Težave se bodo pojavile na skoraj vseh področjih, še posebej na strokovnem področju. Vodnarji se lahko celo znajdejo v situaciji, ko bo potreba po izpolnjevanju dolžnosti zaposlenih postala pomembnejša od načrtovanih. Rojeni v znamenju Vodnarja pa ne bi smeli biti v paniki. Težko obdobju med majem in julijem 2022 bo Sonce zmanjšalo svoj vpliv na rojene v znamenju Vodnarja.

VAŠE srečne ŠTEVILKE za leto 2022

2 in 11

VAŠ SIMBOL ZAŠČITE LETA 2022

Delfin

KAMEN SREČE 2022

Aquamarin

Nazaj na horoskop Vodnar Nazaj na horoskop za vsa zodiakalna znamenja

Verjamem, da imate še kakšno vprašanje, zato vas vabim, da me pokličete in vprašate.