Vedeževanje: prosim razumite za kaj gre

Vedeževanje in jasnovidnost – Kaj to pomeni?

vedeževanje na številki 0906648Tudi jasnovidke uporabljamo karte za vedeževanje. Ene ciganske karte, druge tarot karte, tretje uporabljajo Lenormand karte, četrte pa navadne igralne karte. Zdaj se najverjetneje sprašujete zakaj jasnovidke med drugim uporabljamo tudi karte. Kakšna je pravzaprav razlika med jasnovidnostjo in branjem iz vedeževalskih kart? In kaj je tisto kar loči navadno vedeževalko od najboljše vedeževalke? Kaj je tisto kar loči povprečno jasnovidko od najboljše jasnovidke?

Preden začnem z razlago naj vas povabim, da stopite v stik z mano. Pokličite, na drugi strani vas čakam jasnovidka, ki vam bom odgovorila na vsako vprašanje, ki mi ga boste zastavili.

Zdaj pa začnimo z razlago.

Kaj pravzaprav pomeni vedeževanje iz kart?

Karte za prerokovanje so pravzaprav PORTAL v svet, kjer se vse ve, kjer vse že obstaja, kar je obstajalo in kar še bo obstajalo. To je svet, kjer je zapisana preteklost, sedanjost in prihodnost. Tam, kjer čas ne igra nobene vloge več.

Tudi sama tu pa tam za prerokovanje posežem po kartah. Vedeževalske karte mi precej pomagajo pri odpiranju intuitivnega kanala. Simbolika kart sproži slike, ki prikazujejo razvoj dogodkov, čustva in energije, ki krožijo okoli in skozi tistega, ki sprašuje.

Če bi se tudi sami vsaj za trenutek poglobili v karte, bi najverjetneje tudi sami začutili to, kar vam govorim.

In če razumete, da karte za prerokovanje pravzaprav predstavljajo portal, potem pravzaprav karte postanejo PRAVO ORODJE za prerokovanje in napovedovanje prihodnosti.

Vedeževanje, svet tarota in svet cigank, se ne zaključi na telefonski liniji 090

S tarotom so se ukvarjali skorajda vsi, ki so pred časom nekaj pomenili. Če omenim samo Junga, ki je celo knjigo napisal o arhetipih tarota.

Nikar ne podcenjujte prerokovanja s tarot kartami, saj bi bili presenečeni nad tem kako kompleksen je lahko uvid v prihodnost.

Naj vam povem, da se mi zelo pogosto dogaja, da še preden dvignem telefon, začutim določeno karto, ki mi švigne v misli. Tega sicer ljudem, ki so na drugi strani linije, ne govorim. To je vodilo meni, da se lažje orientiram. Saj veste kako to gre ….. ljudje velikokrat skrivate tisto kar vam ne ustreza povedat ravno tisti trenutek, ko ste na telefonu z mano. Saj vas razumem. Sama pa gledam na situacijo iz precej bolj neobremenjene pozicije, zato je zame zelo važno, da poznam celotno situacijo.

Seveda pa recimo tarot karte za prerokovanje niso pripomoček, ki se ga najpogosteje poslužujem. Zelo pomembni so znaki, ki jih dobim iz okolice, iz narave, iz tišine in podobno.

Tudi sami se ta trenutek ozrite po okolici. Kaj vidite? Morda drevo, ki se upira vetru? Kaj vam to pove? Morda vidite plakat, na katerem piše, da ste zmagovalci? Pa je to res? Ste na zmagovalni poti, vi pa tega sploh ne veste? Vam je poštar prinesel kup reklam, med njimi pa ste zagledali napis “vaš trud bo poplačan”? Kaj vam pa to pove?

Vse to so opozorila, navodila, pohvale in vodila, na katere vas vedno znova napelje Univerzum.

Prebudite intuicijo v sebi, pa naj si bo to s pomočjo intuicije, intuitivnega vedeževanja s tarot kartami za vedeževanje ali kako drugače.

Možnosti je veliko.

Če mislite, da vedeževanje ni za vas, potem se osredotočite samo na intuicijske zaznave.

Sicer pa lahko vedeževanje uporabljate na več načinov in z veliko različnimi pripomočki. Vedeževanje je izraz za vse, kar je v povezavi z napovedovanjem prihodnosti.


Strošek klica na številko 0906648 iz omrežja Telekom in Mobitel je 1,99 EUR/min, iz omrežja Simobil 2,8656 EUR/min, iz omrežja Telemach 2,3283 EUR/min, iz omrežja Tušmobil 1,59 EUR/min, iz omrežja Debitel, Amis in Izimobil 1,99 EUR/min.  Ponudnik storitve je Gevion d.o.o.