Vedeževanje po telefonu

Jasnovidka vas za jasnovidni vpogled v vašo prihodnost in vedeževanje po telefonu pričakujem na telefonski številki 0906648.

Popolnoma vam verjamem, da se vam je v življenju zgodilo skoraj že vse mogoče. A kljub temu vas stvari in dogodki še vedno znajo presenetiti.

Zato je številka za vedeževanje po telefonu namenjena vam

Pomagala vam bom pri vseh vaših vprašanjih. Povedala vam bom vse tisto kar vam kdo drugi ni hotelp povedat ali pa ni znal povedat. Z resnim pristopom in posebnimi tehnikami za odpiranje jasnovidnih poti in odgovorov bom posebej za vas poiskala odgovore na popolnoma vsako vprašanje, ki mi ga boste zastavili.

Za jasnovidni vpogled me pokličite na številko 0906648

Lahko me vprašate karkoli v zvezi z ljubeznijo, službo, poslom, denarjem, družino, ljubico, ljubimcem in tudi v zvezi z vsem tistim, kar je pomembno izrecno vam.

V primeru, da se na vaš prvi klic ne oglasim ali pa je telefon zaseden, me prosim malo kasneje pokličite ponovno. Zagotovo sem zasedena z nekom, ki me je ravno tako kot vi poklical in prosil za nasvet, jasnovidni vpogled v prihodnost, vedeževanje ali za pomoč pri reševanju težav.

vedeževanje po telefonu 0906648

Če vas karkoli zanima, vtipkajte številko za telefonsko vedeževanje v vaš telefon in vprašajte.

Morda pa še ni pravi trenutek in me sedaj za jasnovidni vpogled, svetovanje ali vedeževanje še ne boste poklicali. Nič narobe. Shranite si telefonsko številko 090 66-48 v vaš mobilni telefon.

Pomembne številke morate imeti vedno pri roki.

Pričakujem vaš klic. Vaša Jasnovidka

Naj vas ne moti izraz vedeževanje po telefonu

Vedeževanje po telefonu je samo izraz, ki se ga uporablja zato, da se popolnoma razumemo za kaj se gre. Tako kot se v Sloveniji skoraj nikoli ni reklo, da pijemo mineralno vodo ampak da pijemo Radensko. Ali pa primer, ko rečemo, da imamo Mobitel, v bistvu pa gre za mobilni telefon, Mobitel pa je bila pravzaprav trgovska znamka podjetja Telekom, ki je prva pripeljala v Slovenijo mobilne telefone.

Pri svojem delu seveda uporabljam tudi karte. To je nekaj popolnoma normalnega. Ko se mudi pogledam tudi v karte. Pa tudi astrologije se poslužujem v polni meri. Povem vam čisto iskreno: je ni jasnovidke, ki pri svojem delu ne bi dopolnjevala svojega dosega znanja in učenja. Ampak o temu v kakem drugem članku.

Lahko pa preberete ali lahko tudi vi postanete jasnovidka in kaj pravzaprav pomeni pravo vedeževanje.


Tarifa na številki 0906648 iz omrežja Telekom je 1,99 EUR/min, iz omrežja Simobil 2,8656 EUR/min, iz omrežja Telemach 2,3283 EUR/min, iz omrežja Tušmobil 1,59 EUR/min, iz omrežja Debitel, Amis in Izimobil 1,99 EUR/min.  Ponudnik storitve je Gevion d.o.o.