Najboljša jasnovidka za vas? Morda pa res

Zakaj mislim, da lahko postanem najboljša jasnovidka za vas?

Biti najboljša jasnovidka za vas pomeni, da smo se že slišali, da sem vam povedala stvari po telefonu tako kot so, da sem vam pomagala pri reševanju težav, vam nakazala pot rešitev, potem pa smo se začeli v nekih normalnih presledkih redno slišat, komunicirati in sodelovati v uspešnem raziskovanju vaše prihodnosti.

In veste kaj je najpomembneje? To, da ste vi zadovoljni z mojimi odgovori.

Moj namen je vam pokazati pot naprej. To je najpomembneje. Tukaj je moja številka na katero me lahko pokličete. Ne bo vam žal.

najboljša jasnovidka po telefonu 0906648

Dobro je vedeti, da lahko preverite, če je v vas kaj jasnovidke, če nosite tudi vi v sebi to moč

Eno izmed vprašanj, ki mi ga zastavijo ljudje, ki me pokličejo na telefon, je, če sem res jasnovidna in najboljša jasnovidka. Vse, kar lahko povem, je, da je biti dobra jasnovidka nekaj, kar lahko postane vsak.

Dobro si je zapomniti: “Biti najboljša jasnovidka pomeni imeti dobro razviti šesti čut, s katerim se zazna še tako subtilne energije, s katerimi ljudje in narava vibrirajo.”

Šesti čut je pravzaprav intuicija.

Če želite, me lahko kontaktirate že sedaj takoj. Preberite kaj sem zapisala tukaj za vedeževanje po telefonu. Jasnovidka vas pričakujem na telefonu. Ko me boste poklicali bom za vas pogledala vse kar se vam bo dogajalo v prihodnosti.

Ali imate tudi vi, ki tole sedaj berete, šesti čut in s tem že neke vrste jasnovidka?

V vsakem primeru je odgovor DA. Vsak posameznik ima šesti čut, le da se tega mnogokrat ne zaveda.

Kolikokrat se zgodi, da vam določena informacija, ki jo iščete, prileti popolnoma nepričakovano? Kolikokrat ste že ugotovili, da vas občutek o neki stvari ni varal? Kolikokrat ste zaslutili, da se bo nekaj zgodilo, in ste temu primerno tudi ukrepali ter se izognili težavam?

Zagotovo ste se sedaj zamislili in ugotovili: “Da, zgodilo se mi je že to.”

Za vsakega posameznika bi bilo pomemno, da razvija intuicijo in da si z njo pomaga v vsakodnevnem življenju. Sedaj lahko že začutite, da ste vsaj malo jasnovidka ali jasnovidec.

Bi radi ugotovili v kolikšni meri ste že jasnovidka? Kaj se skriva v vas? Morda že najboljša jasnovidka za svoje najbližje?

V roke vzemite list papirja in svinčnik ter zapišite odgovore na spodnja vprašanja:

  • Ali ste obisku pri komu začutili, da se lahko temu človeku kaj zgodi in kasneje ugotovili, da se je to res zgodilo?
  • Ali ste v roko kdaj vzeli telefon tik pred tem, ko je pozvonil?
  • Ali se vam je že kdaj zgodilo, da ste po telefonu nekoga poklicali v istem trenutku, kot je on vas klical?
  • Ali ste kdaj sanjali nekaj, kar se vam je potem tudi res zgodilo?
  • Imate dober občutek za nekoga, pred ga sploh spoznate?
  • Ali veste kdaj lahko zaupate neznancu?
  • Ali ste ugotovili kaj nekdo razmišlja, še preden vam to tudi pove?
  • Ali ste začutili nevarno situacijo še preden se je ta potem tudi zares odvila?
  • Ali ste kdaj že na začetku nekega tekmovanja z gotovostjo vedeli kdo bo zmagal?

Sedaj preštejte odgovore DA in preberite rezultate:

0 – 2 DA = najverjetneje je intuicija precej globoko skrita v vaši duši, zato bi morali, če bi želeli razvijati intuicijo, posvečati temu zelo veliko časa.

3-5 DA = To je zlata sredina, v kateri se znajde velika večina ljudi, ki rešuje ta kratek, a zanimiv vprašalnik.

6-7 DA = To je zelo dober rezultat. S prakso in načrtnim razvijanjem intuicije ter odpiranjem tretjega očesa imate velik potencial.

8-9 DA = Vaše intuitivne sposobnosti so zelo velike. Najverjetneje lahko postanete vedeževalka, jasnovidka ali vedeževalec in jasnovidec na način, da lahko sprva pomagate sebi in ljudem, ki vas obkrožajo. Seveda to je tako poenostavljen prvi test, kratek in enostaven.

Jasnovidka svetuje:

“Vsekakor pa vas vabim, da me pokličete in vprašate. Kot jasnovidka bom odgovorila na vsa vaša vprašanja. Naj vas skrbi ne preplavijo. Res … to nima smisla. Pokličite me in pomagala vam bom. Za vas bom lahko najboljša jasnovidka.”

Preberite kaj ima wikipedia za povedat na tematiko jasnovidnost in jasnovidka. Članek je v angleškem jeziku.


Strošek klica za kontkakt z jasnovidko na številki 0906648 iz omrežja Telekom je 1,99 eur/min, iz A1 2,99 eur na min, iz T2 2,50 eur/min in iz Telemach 3,19 eur/min. Strošek klica iz drugih omrežij določa vaš operater. Ponudnik storitve je Gevion d.o.o. Podrobneje o stroških kliknite sem